MKB Mixfonds I

MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven. Als belegger in MKB Mixfonds I investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven. Door te beleggen in MKB Fonds vloeit er kapitaal naar het MKB om de overdracht van een bedrijf aan de volgende generatie te financieren. MKB Fonds beheert meerdere gesloten fondsen en haar deelnemingen bieden werkgelegenheid.

Het fonds geeft MKB Obligaties en MKB Aandelen uit. In de MKB Mixfonds-structuur bepaalt u zelf of u met obligaties, aandelen of een combinatie van beide deelneemt. Zo kan er balans gecreëerd worden tussen rendement en risico. MKB Obligaties hebben een vaste looptijd, keren een gemaximeerde rente uit en gaan in rangorde voor op MKB Aandelen. MKB Aandelen zijn achtergesteld aan MKB Obligaties.

De MKB Obligaties in MKB Mixfonds I zijn per 28 april 2012 uitgegeven, toen is het fonds gestart. De MKB Aandelen in het fonds zijn in april 2015 uitgegeven. (www.mkb-fonds.nl)

Maak een afspraak

MKB Mixfonds I

Certificaten van MKB Aandelen A en B

MKB Aandelen A

De Certificaten van MKB Aandelen A zijn uitgegeven tegen een uitgifteprijs van € 10.000 per certificaat. Elke certificaathouder heeft per certificaat recht op alle uitkeringen van het onderliggende aandeel in het fonds en op het uitbrengen van één stem in de jaarlijkse vergadering van certificaathouders. 

MKB Aandelen B

De Certificaten van MKB Aandelen B zijn uitgegeven tegen een uitgifteprijs van € 1.000 per certificaat. Elke certificaathouder heeft per certificaat recht op alle uitkeringen van het onderliggende aandeel in het fonds.

Belegt u in dit fonds?

Log direct in

Disclaimer

MKB Obligaties

Door de aankoop van obligaties loopt u een debiteurenrisico, als gevolg hiervan kunt u minder terugkrijgen dan uw inleg. Bij tussentijdse verkoop kan de verkoopprijs lager liggen dan uw inleg. De kans bestaat dat er geen koper is. De uitgevende instelling is niet verplicht om de obligaties in te kopen. De obligaties kunnen in waarde dalen en/of kunnen rentevergoedingen en/of aflossingen niet tijdig, niet of gedeeltelijk plaatsvinden. Voor een volledig overzicht van de risico’s, zie het prospectus. U kunt dit opvragen bij MKB Fonds.

MKB Aandelen

De certificaten van MKB Aandelen betreffen risicodragend vermogen. Door de aankoop van een aandeel loopt u een koersrisico, als gevolg hiervan kunt u minder terugkrijgen dan uw inleg. Bij tussentijdse verkoop kan de verkoopprijs lager liggen dan uw inleg. De kans bestaat dat er geen koper is. De uitgevende instelling is niet verplicht om de aandelen in te kopen. Voor een volledig overzicht van de risico’s, zie het prospectus. U kunt dit opvragen bij MKB Fonds.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.