Noteringen

Van Lanschot faciliteert vele onderhandse markten, waaronder besloten, open en semi-open markten. Van Lanschot brengt vraag en aanbod op deze markten bij elkaar.

Beleggers kunnen op basis van ‘execution-only’-dienstverlening beleggen in die ondernemingen en fondsen. Dit houdt in dat wij u voorzien van feitelijke informatie en geen investeringsadvies verstrekken. U dient uw eigen afweging te maken of de dienstverlening en de investering, met bijbehorend risico, passend voor u zijn.

Per markt kunnen de handelsmethodiek en de juridische voorwaarden verschillen. Daarom is apart aanmelden voor elke onderneming of fonds waarin u wilt investeren noodzakelijk. Als belegger via de onderhandse markt hoeft u geen reguliere klant van Van Lanschot te zijn. De instap is eenvoudig. Wij begeleiden u daarbij.

Hieronder ziet u een aantal openstaande onderhandse markten. In de toekomst vindt u hier meer investeringsmogelijkheden.

ForFarmers

ForFarmers  is een internationaal opererende onderneming, actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. Met een afzet van circa 8,9 miljoen ton diervoeders per jaar is ForFarmers marktleider in Europa (bron: ForFarmers).

ForFarmers
Certificaten ForFarmers
0,05
€ 6,50
Participatierekening ForFarmers
0,13
€ 6,52
Voerequivalenten ForFarmers
0,10
€ 19,00

MKB Mixfonds I

MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven. Als belegger in MKB Mixfonds I investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven (bron: MKB Fonds).

MKB Mixfonds I
Certificaten van MKB Aandelen A en B
MKB Obligaties klasse A, B en C

MKB Mixfonds III

Als belegger in MKB Mixfonds III investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven (bron: MKB Fonds).

MKB Mixfonds III
Certificaten van MKB Aandelen
MKB Obligaties klasse A, B en C

Leyhoeve Fund I

Leyhoeve Fund I B.V. investeert in het in februari 2016 geopende Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg.

Leyhoeve Fund I
Obligaties Leyhoeve Fund I B.V.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.